Hyundai laat Kona N zien

Hyundai laat Kona N zien

De Hyundai Kona ging vorig jaar onder het mes, maar het Kona-nieuws is daarmee nog lang niet klaar. Hyundai komt namelijk met een heftige Kona N, een sportieve versie waar het merk nu nieuw beeldmateriaal van vrijgeeft.

Hyundai’s N-line-up omvat in Nederland de i30 N Hatchback en i30 N Fastback en daar komt spoedig de reeds gepresenteerde i20 N bij. Ook de Hyundai Kona krijgt een N-versie. Die sportieve cross-over krijgt een 2,0-liter viercilinder benzinemotor met turbo, een krachtcentrale die is gekoppeld aan een achttraps DCT-automaat. Op zojuist vrijgegeven beeldmateriaal zijn al wat details van de Hyundai Kona N te zien.
Hyundai Kona N
De Hyundai Kona …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy