Elektrische Jeep Wrangler Magneto Concept in beeld

Elektrische Jeep Wrangler Magneto Concept in beeld

De Jeep Wrangler krijgt een elektrische versie. Met de Wrangler Magneto Concept blikt Jeep al vooruit op die elektrische Wrangler. Hij komt in maart.

Jaarlijks vindt in het in de Amerikaanse staat Utah gelegen Moab de Jeep Safari plaats, een feestje vol Jeep-fanaten waar Jeep traditiegetrouw nieuwigheden presenteert. Een van die noviteiten komt dit jaar in de vorm van een voorbode van een volledig elektrische versie van de Wrangler. Jeep geeft nu twee teaserplaten vrij waarvan er op eentje een model is te zien met de naam ‘Magneto’. Zeer waarschijnlijk betreft dit de elektrische concept-car.
Dat de Wrangler Mangeto Concept daadwerkelijk de voorbode van de elektrische Wrangler is, staat nog niet vast. Jeep spreekt over de komst van ‘krachtige concept-cars’, dus in theorie is het mogelijk dat de Magneto een extra sportieve of krachtige …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *