Skoda Octavia Pro kruipt richting Superb

Skoda Octavia Pro kruipt richting Superb

Skoda heeft de Octavia Pro onthuld. Een versie van de Octavia die direct duidelijk maakt voor welke markt-ie bestemd is: China.

De huidige generatie van de Skoda Octavia heeft de oversteek naar China gemaakt, maar niet zonder eerst op die markt afgestemd te worden. Het resultaat is deze Octavia Pro. Een variant van de bij ons bekende Octavia, maar dan met 6,4 centimeter extra lengte en een wielbasis die 4,4 centimeter langer is dan we hier gewend zijn. Ook al zijn ze er gemiddeld kleiner dan hier; in China zijn ze nou eenmaal gek op wat meer beenruimte. De Octavia Pro moet nog wel 11 centimeter lengte op de Superb toegeven.
De Octavia Pro is niet alleen wat langer, maar is standaard ook gelijk met wat meer verve uitgevoerd. Zo heeft-ie diverse RS-kenmerken, zoals de grotere luchtinlaten in de voorbumper, de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy