Nieuwe Skoda Fabia in beeld

Nieuwe Skoda Fabia in beeld

Skoda laat nieuwe foto’s zien van de nieuwe Fabia. De nieuwe Skoda Fabia komt nog dit jaar in Nederland op de markt.

Skoda trekt binnenkort het doek van de volledig nieuwe vierde generatie Fabia. Skoda heeft al eens een ingepakt exemplaar van zijn nieuwe Fiesta-concurrent laten zien en vandaag vuren de Tsjechen een reeks tijdens testwerk gemaakte foto’s op de kijker af. Heel veel worden we er niet wijzer van, al biedt de informatie die Skoda over de op de foto’s zichtbare aanhanger vrijgeeft, een interessant inkijkje in het testwerk.
Skoda Fabia
Meer dan eens is achter een ingepakt testexemplaar van een nieuwe auto een aanhanger zichtbaar. Ook Skoda hangt een karretje achter de nieuwe Fabia, maar legt daarbij ook uit welk doel die aanhanger dient. Volgens Skoda remt de aanhanger z’n eigen wielen af op …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *