Modeljaarupdate voor Volvo XC60

Modeljaarupdate voor Volvo XC60

Volvo voert een modeljaarupdate door op de in 2017 gepresenteerde XC60. De SUV krijgt onder meer het nieuwe Android-infotainmentsysteem, maar wordt ook op uiterlijk vlak vernieuwd.

De volledig elektrische Volvo XC40 Recharge was de eerste auto van Volvo die over het nieuwe op Android-draaiende infotainmentsysteem kwam te beschikken, een systeem dat in de Polestar 2 debuteerde. Volvo brengt het nieuwe infotainmentsysteem nu ook naar de S90, V90, V90 Cross Country én naar de XC60. Maar er is meer.
De XC60 profiteert namelijk ook van een op detailniveau vernieuwd uiterlijk. De inmiddels zo’n vier jaar oude SUV krijgt een nieuwe grille, een vernieuwde voorbumper én Volvo brengt nieuwe lakkleuren en nieuwe lichtmetalen wielen naar de concurrent van auto’s …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy