Maxus introduceert elektrische eDeliver 9 in Nederland

Maxus introduceert elektrische eDeliver 9 in Nederland

Vanaf juni dit jaar staat er een compleet nieuwe elektrische bestelauto in de showrooms van Maxus: de eDeliver 9. De eDeliver 9 heeft een laadvermogen van tot 1.350 kilo en komt in diverse varianten beschikbaar.

Maxus, een merk van de Chinese fabrikant SAIC, boert in Nederland behoorlijk goed. In februari had het met de EV80 de best verkochte elektrische bedrijfswagen van Nederland in handen en ook de fors kleinere eDeliver 3 wist die maand een plekje te bemachtigen in de top 10 van meest verkochte elektrische bestelwagens. Maxus breidt zijn Nederlandse leveringsgamma in juni uit met de eDeliver 9, nóg een elektrische besteller!
De eDeliver 9 is een optisch sterk op de Ford Transit lijkende maar niet …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy