Hier werden in 2020 de meeste auto’s vernield

Hier werden in 2020 de meeste auto's vernield

Het aantal autovernielingen is vorig jaar gedaald ten opzichte van een jaar eerder. Nog zeker 32.515 keer was het helaas wel raak.

In 2020 werden gelukkig 1.855 minder autovernielingen geregistreerd bij de politie dan in 2019. Een afname van 5,4 procent. Dat becijfert Independer. Uit de analyse blijkt dat in Zuid-Holland – met 4,8 vernielingen per duizend auto’s – het meeste vandalisme plaatsvindt. In totaal ging het om 7.760 vernielingen, honderd minder dan het jaar daarvoor in deze provincie. In 2019 stond Noord-Holland nog bovenaan de lijst, dat nu met 4,7 vernielingen per duizend auto’s op de tweede plek terechtkomt. Hierna volgt Limburg met vier vernielingen per duizend auto’s. Per gemeente gekeken, worden er in Den …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy