Ford Fiesta spoedig vernieuwd

Ford Fiesta spoedig vernieuwd

Ford geeft de Fiesta spoedig een gronige facelift. De auto krijgt een compleet nieuw front aangemeten, maar krijgt geen heftig nieuwe aandrijflijnen.

De huidige generatie Fiesta werd eind 2016 aan de wereld voorgesteld en daarmee is de kleine broer van de Focus binnen de Ford-familie niet bepaald het jongste model. Ford bereidt een facelift voor waarmee de Fiesta weer tegen zijn veelal jongere concurrenten moet kunnen opboksen. Auto’s als de huidige generatie Hyundai i20, Kia Rio, Volkswagen Polo en Toyota Yaris werden immers recenter uitgebracht. In de verkoopstatistieken lijkt dat overigens niet uit te maken, Ford had in februari met de Fiesta de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy