Dit lees je in AutoWeek 10

Dit lees je in AutoWeek 10

AutoWeek 10 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?

In AutoWeek 10 hebben we lekker veel aandacht voor wat oudere auto’s. Je ziet de eersten hierboven al; de met een V6 uitgeruste en luxe uitgevoerde Citroën Xantia en Peugeot 406 komen tegenover elkaar te staan. Weliswaar afkomstig van hetzelfde concern, maar toch ook weer heel verschillend. Hoewel ze op leeftijd zijn, bewijzen ze nog altijd heerlijke reisauto’s te zijn. Een jaar nadat deze Citroën en Peugeot van de band rolden, kwam BMW met een nieuwe en behoorlijk spraakmakende 7-serie op de proppen. Een auto die de meningen aardig verdeelde. De huidige 7-serie is een stuk minder extravagant – op die enorme grille na – en bewijst dat de innovatie in het luxe topsegment de afgelopen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *