Budget-SUV van Citroën gesnapt

Budget-SUV van Citroën gesnapt

Citroën komt met een nieuwe cross-over, een budget-SUV die voornamelijk is bedoeld voor de Indiase markt. Het wordt de kleine broer van de C3 Aircross.

Citroën heeft een nieuwe kleine cross-over in de ontwikkelingskamers staan die vooralsnog onder codenaam C21 door het leven gaat. De C21 wordt een compacte cross-over die zo’n 15 centimeter korter wordt dan de momenteel kleinste cross-over van Citroën: de C3 Aircross. Dat betekent dat de C21 net geen vier meter lang wordt, en dat is natuurlijk niet voor niets. Citroën vuurt de C21 namelijk speciaal op de Indiase automarkt af en daar komen auto’s die korter dan vier meter zijn onder meer in aanmerking voor fiscale voordelen. Om diezelfde reden zijn er in het land een hele reeks net geen vier meter …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy