Audi Q4 E-tron al uitgebreid te bekijken

Audi Q4 E-tron al uitgebreid te bekijken

Audi deelt een uitgebreide reeks foto’s van de Q4 E-tron. De koets is nog gewrapt in een bijzondere camouflageprint, maar het interieur van de volledig elektrische Q4 E-tron is al helemaal te zien.

Het duurt niet lang meer voordat Audi de Q4 E-tron onthult, maar de Duitsers hebben alvast een uitgebreide fotoshoot met haar jongste telg gedaan. Net als bij de E-tron GT kan de speciale kleurstelling amper nog verhullen hoe de nieuwkomer eruitziet. Audi blijft wat dat betreft behoorlijk trouw aan de Q4 E-tron Concept uit 2019. Wel worden de koplampen wat forser dan op het studiemodel en is het front verder juist iets behoudender vormgegeven. Aan de achterzijde oogt het bekend. Daar zien we zowel veel …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy