Audi komt met grote SUV boven Q7

Audi komt met grote SUV boven Q7

De Audi Q7 is momenteel de grootste SUV die Audi in het gamma heeft, maar dat lijkt hij niet lang te blijven. Op een kakelverse set spionageplaten is ogenschijnlijk een nog grotere SUV van het merk te zien, mogelijk de Q9 over wiens komst al jaren wordt gespeculeerd.

De Audi Q7 is met zijn 5,05 meter lengte de grootste SUV op de menukaart van Audi, een auto die de op een haar na 5 meter lange Q8 boven zich moet dulden binnen de Audi-hiërarchie. Die twee SUV’s lijken straks puur wat formaat betreft een model boven zich te krijgen. Audi is namelijk aan het testen geslagen met wat een nóg groter model lijkt, een auto die we in dit artikel zullen aanduiden als de Q9. Al in 2013 doken de eerste geruchten op over de mogelijke komst van een Q9 toen bleek dat Audi die modelnaam had vastgelegd.
Volkswagen Atlas, facelift (2020 – )
We schrijven nadrukkelijk dat de Q9 op …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy