Opel Grandland X krijgt spoedig een facelift

Opel Grandland X krijgt spoedig een facelift

De Mokka was de eerste Opel waar het merk zijn nieuwe designtaal overheen uitstortte. Inmiddels heeft ook de Crossland een Mokka-achtige snuit en ook de Opel Grandland X krijgt spoedig het nieuwe familiegezicht aangemeten. Die vernieuwde Opel Grandland X is nu voor het eerst in het openbaar betrapt.

De nieuwe designtaal van Opel behelst een aantal kenmerkende elementen, al is de ‘Opel Vizor’ misschien wel het meest opvallende kenmerk. Dat kennen we al van de Mokka en zit in feite helemaal voorop de auto. Het betreft het relatief vlak ogende, donkere paneel waarin de koplampen en het merklogo zijn ondergebracht. Op de in 2020 vernieuwde Crossland X, die bij zijn bijpuntsessie zijn ‘X’ verloor, is in zekere zin ook al iets Vizor-achtigs te zien. Grote broer

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy