Nieuwe Toyota Urban Cruiser!

Nieuwe Toyota Urban Cruiser!

Dit is de nieuwe Toyota Urban Cruiser, een nieuwe compacte cross-overa. In feite is het een Suzuki Vitara Brezza. De Urban Cruiser komt niet naar Nederland.

In augustus 2020 ving AutoWeek de eerste geluiden op over de komst van een nieuwe Toyota Urban Cruiser. Toyota stelt die nieuwe Urban Cruiser vandaag aan het daglicht voor, al is de compacte cross-over minder nieuw dan je wellicht zou denken. De nieuwe Urban Cruiser is namelijk een nieuwe vrucht van de steeds inniger wordende samenwerking tussen Toyota en Suzuki. In Nederland verkoopt Suzuki met de Swace al een eigen variant van de Toyota Corolla TS en de Across is in feite een Toyota RAV4 waar Suzuki z’n …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *