Hyundai roept 6.208 elektrische auto’s terug in Nederland

Hyundai roept 6.208 elektrische auto's terug in Nederland

Hyundai wil ook in Nederland bij ruim 6.000 elektrische auto’s preventief de accu’s vervangen. De terugroepactie volgt op verhalen uit Zuid-Korea dat het vervangen nodig zou zijn om brandgevaar te voorkomen.

Eind februari berichtten Zuid-Koreaanse media dat Hyundai in haar thuisland elektrische auto’s, vooral exemplaren van de Kona Electric, terugroept om accu’s te vervangen. Er zou nog steeds potentieel brandgevaar zijn, ondanks een eerdere software-update die ook hier in Nederland uitgevoerd werd. Het vervangen van de accu zou inmiddels de enige overgebleven optie zijn om het gevaar geheel te doen wijken. Hyundai Nederland verklaarde toen aan AutoWeek dat het nog …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy