Elektrische Fiat E-Ducato heeft een prijs

Elektrische Fiat E-Ducato heeft een prijs

Fiat zet de E-Ducato op de Nederlandse prijslijst. De elektrische bedrijfswagen is er als bestelwagen, maar is ook geschikt voor personenvervoer.

Fiat stelde medio 2020 de E-Ducato aan het daglicht voor, de elektrische variant van de Ducato. Die elektrische Fiat E-Ducato komt in diverse smaken beschikbaar. Ongeacht de gekozen variant heb je echter de beschikking over een 123 pk en 280 Nm sterke elektromotor. Fiat levert de E-Ducato met een 47 kWh batterij, al staat ook een accupakket met een capaciteit van 79 kWh op de bestellijst. Met het 47 kWh grote pakket komt de elektrische E-Ducato 230 kilometer ver. De actieradius van de elektrische bedrijfswagen met het 79 kWh grote pakket bedraagt 370 kilometer. Let wel, de actieradius is …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy