Brandstofprijzen hoger dan vlak voor de coronacrisis

Brandstofprijzen hoger dan vlak voor de coronacrisis

De olieprijzen blijven maar stijgen en ook de brandstofprijzen stijgen vrolijk mee. Inmiddels is het ‘coronadal’ qua prijzen aan de pomp meer dan achter ons.

De prijs van een vat ruwe Brentolie is maandag op het hoogste niveau in meer dan een jaar tijd gekomen en aan de pomp stijgen de prijzen ook al geruime tijd gestaag. Inmiddels ben je weer minstens hetzelfde kwijt als in de eerste maanden van 2020 en daarmee zijn de goedkope tankbeurten als gevolg van de coronacrisis echt helemaal verleden tijd. Uit cijfers van United Customers blijkt dat de gemiddelde landelijke adviesprijzen voor benzine en lpg zelfs al hoger liggen dan in januari 2020. Diesel blijft daar nog nipt onder, maar is inmiddels gemiddeld al wel duurder dan een jaar geleden. De adviesprijs …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy