Volkswagen belicht Project Trinity

Volkswagen belicht Project Trinity

Volkswagen heeft een eerste teaser van Project Trinity gedeeld, het elektrische vlaggenschip dat in 2026 op de markt moet komen.

Dat Volkswagen aan een nieuw elektrisch vlaggenschip werkt onder de werktitel Project Trinity, was al even bekend. De beoogde rangetopper werd tot op heden echter onder een doek afgebeeld. In de nieuwe teaserafbeelding komt het silhouet van de Trinity duidelijker naar voren. Het lijkt erop dat de auto een coupé-achtige liftback à la Arteon gaat worden. De auto zal semi-autonoom (niveau 2) moeten kunnen rijden, maar niveau 4 autonoom rijden zou in een later stadium mogelijk moeten zijn met de techniek aan boord. Ook komt de Trinity op een geheel nieuw elektrisch platform te staan.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy