Jeep Wagoneer en Jeep Grand Wagoneer komen 11 maart

Jeep Wagoneer en Jeep Grand Wagoneer komen 11 maart

De Jeep Grand Wagoneer is al in 2020 in een vrijwel productierijpe concept-vorm gepresenteerd, maar het wachten is nog op de productieversie. Niet lang meer: de gigant van Jeep moet 11 maart verschijnen. Ook de reguliere Jeep Wagoneer maakt dan z’n opwachting.

Jeep zet zijn woorden kracht bij met onderstaande teaservideo, al is daarop niet veel meer te zien dan een tunnel en wat koplampen. Maakt ook niet uit, want met de Grand Wagoneer Concept hebben we al een heel goed beeld van hoe de auto gaat ogen. Reken op exact dezelfde auto, maar dan wellicht met iets minder ‘bling’.
Jeep lanceert de Wagoneer en de Grand Wagoneer tegelijkertijd. Met reden, want in feite gaat het om dezelfde auto. Alles wijst erop dat de Grand Wagoneer niets meer of minder is dan een luxere, meer ‘premium’ versie van de reguliere Wagoneer. Het formaat van beide auto’s is gelijk.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *