Grotere Land Rover Defender 130 komt eraan

Grotere Land Rover Defender 130 komt eraan

Land Rover werkt momenteel aan een langere versie van de Defender 110, de Defender 130. Het model moet binnen anderhalf jaar op de markt komen.

Officiële informatie en foto’s van de Defender 130 zijn nog niet beschikbaar, maar er is niet veel verbeeldingskracht voor nodig om te bedenken hoe die eruit komt te zien. De 130 behoudt dezelfde 3,02 meter lange wielbasis als de 110, maar groeit 32,4 centimeter in de lengte tot 5,1 meter. De Defender 110 meet zonder reservewiel namelijk 4,76 meter. Standaard heeft de Defender 130 naar verluidt zeven zitplaatsen. De Defender 110 is er ook al in een zevenzits configuratie, maar vermoedelijk krijgen de achterste passagiers in de 130 meer ruimte en kan er ook meer bagage mee. Het is nog even afwachten hoe die …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy