Ford Mustang alleen nog met V8

Ford Mustang alleen nog met V8

De Ford Mustang – de echte, niet de Mach-E – is er uitgerekend in Europa alleen nog met de dikke 5.0 V8. De viercilinder Ford Mustang Ecoboost komt dus te vervallen.

Je zou denken dat juist de viercilinder turbo-Mustang geknipt is voor de Europese markt, maar het bleek al eerder dat de praktijk anders is. Met name in Duitsland is de Mustang bijzonder populair. ‘Als je het doet, doe het dan goed’ is bij Europese Mustang-kopers kennelijk steevast de lijfspreuk, want het gros kiest voor de snelle GT.
Daarom kiest Ford naar verluidt juist vanwege een gebrek aan vraag voor het schrappen van de Ecoboost-versie, die in de VS juist nog wél beschikbaar is. De verhuurmaatschappijen zullen er blij mee zijn.
In Nederland betekent dit concreet dat de Mustang een stuk duurder is dan voorheen. Lag de basisprijs na

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy