Ferrari 812 GTS volgens Mansory

Ferrari 812 GTS volgens Mansory

Met de Ferrari 812 GTS heeft Ferrari eindelijk weer eens een cabrio met V12 in huis die níet in een super-gelimiteerde oplage wordt gebouwd. Dat betekent voor tuners meer kansen om zich eraan te vergrijpen en dat laat Mansory zich geen twee keer zeggen.

Mansory kennen we als een weinig subtiele speler in de wereld van tuning en styling. Hoewel de reacties op de Duitse tuner onder het normale publiek vrijwel uitsluitend negatief lijken te zijn, doet Mansory bij zijn steenrijke doelgroep goede zaken.
De laatste toevoeging aan het indrukwekkende portfolio heet Mansory Stallone GTS. Het is de open versie van de ‘normale’ Mansory Stallone, die weer het minder subtiele broertje is van de Mansory-812 die we eerder op deze site lieten zien. De Mansory Stallone GTS is natuurlijk niets meer of minder dan een stevig verbouwde

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy