BMW 3-serie Touring (1994) – In het Wild

BMW 3-serie Touring (1994) - In het Wild

De BMW 3-serie van de E30-generatie. Ooit zag je ‘m overal, nu is-ie een vermelding in deze rubriek eigenlijk al wel waard. Ook al is dit een relatief ‘jong’ exemplaar.

We danken AutoWeek-lezer Koen Smit voor het toezenden van de foto’s! Hoewel sommigen er misschien niet op of om van zouden kijken, begrijpen wij goed dat hij even bleef staan toen-ie deze E30 Touring zag staan. Op het eerste gezicht lijkt er nog een nette en – vooral bijzonder – aardig onverprutste 3-serie te staan. Dat zien we graag, zeker omdat veel van deze auto’s in handen van knutselaars en aspirant-coureurs vielen. Deze niet, maar dat het een 316 én een Touring is, heeft daar ongetwijfeld ook aan bijgedragen. Helaas spotten we hier en daar wel wat roest, vooral op de achterklep, als we de auto van iets dichterbij bekijken.
Dit exemplaar stamt uit 1994 en dat is natuurlijk heel laat …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy