Bentley Bentayga Mulliner maakt aanbod compleet

Bentley Bentayga Mulliner maakt aanbod compleet

We beginnen de vrijdag met belangrijk nieuws voor de SUV-koper: de Bentley Bentayga is er ook weer met Mulliner-opsmuk.

Mulliner is de klassieke naam die Bentley gebruikt voor het aanbieden van verregaand gepersonaliseerde opties. Wie niet vindt wat hij zoekt in het normale aanbod kan zich tot Mulliner wenden voor een écht ultieme auto.
Sinds de zeer uitgebreide facelift van Bentleys eerste en vooralsnog enige SUV stond de Bentayga niet meer op de Mulliner Personal Commissioning Guide, maar daar komt nu verandering in. Onder de vlag van Mulliner kunnen Bentayga-kopers vanaf nu kiezen uit 27 extra leerkleuren en meer dan …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *