Volkswagen ID4 goedkoper dankzij 52 kWh-versies

Volkswagen ID4 goedkoper dankzij 52 kWh-versies

De Volkswagen ID4 wordt dankzij de komst van versies met een 52 kWh in plaats van 77 kWh accu een stuk goedkoper. AutoWeek heeft de prijzen!

Volkswagen leverde de elektrische ID4 aanvankelijk alleen als speciale introductieversies die 1st Edition heetten. Die versies waren altijd uitgerust met het 77 kWh accupakket. Later voegde het merk ook reguliere uitvoeringen aan het leveringsgamma van de ID4 toe, maar ook dat betroffen versies met de 77 kWh accu. De ID4 is er voortaan ook met een kleiner 52 kWh groot pakket en dat maakt de auto prijstechnisch uiteraard een stukje toegankelijker. De 52 kWh accu valt te combineren met twee motorvarianten.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *