Skoda’s nieuwste cross-over Kushaq vanbinnen

Skoda's nieuwste cross-over Kushaq vanbinnen

Skoda laat schetsen zijn van de nieuwe compacte cross-over die luistert naar de naam ‘Kushaq’. Naar Nederland komt de Kushaq overigens niet.

Later deze maand trekt Skoda het doek van de Kushaq, een splinternieuwe compacte cross-over die voor het meer behoorlijk belangrijk is. Naar Europa komt -ie niet, de Kushaq moet aanvankelijk in India maar later ook in markten daarbuiten de cross-overklant voor zich winnen. De auto staat dan ook op een goedkopere en speciaal voor groeimarkten aangepaste versie van het MQB-A0-platform dat we kennen van de Volkswagen Polo en Skoda Kamiq. De Kushaq lijkt vanbuiten een relatief stoere verschijning te worden en krijgt een binnenste dat daarbij op het oog prima aansluit.
De Kushaq krijgt een dashboard waarvan het middendeel min of meer overeenkomt met dat van bijvoorbeeld de Kamiq. Ook hier dus …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *