Porsche Taycan Cross Turismo in vol ornaat

Porsche Taycan Cross Turismo in vol ornaat

De Porsche Taycan Cross Turismo is al uitgebreid in een dunne camouflagejas getoond en we mochten er zelfs al mee rijden, maar nu is de hogere en ruimere versie van de Porsche Taycan officieel gepresenteerd.

Highlights

Altijd vierwielaandrijving, meer bodemvrijheid, stoer uiterlijk
Grote achterklep, tot 1.212 liter bagageruimte
Nieuw: Taycan 4
Nederlandse prijzen al bekend

Dat Zuffenhausen met een extra stoere en ruime versie van zijn eerste EV zou komen weten we feitelijk al sinds de Porsche Mission E Cross Turismo in 2018 werd gepresenteerd. Zoals de reguliere Taycan kan worden beschouwd als de productieversie van de ‘normale’ Mission E, zo is deze nieuwkomer overduidelijk de nazaat van de

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy