Polestar 2 krijgt versies met voorwielaandrijving – Exclusief

Polestar 2 krijgt versies met voorwielaandrijving - Exclusief

De elektrische Polestar 2 krijgt een interessante modeljaarupdate die verder gaat dan gebruikelijk. De Polestar 2 is er nu namelijk slechts met één aandrijflijn, maar die 408 pk sterke variant krijgt gezelschap van twee voorwielaangedreven versies met beduidend minder elektrokracht. Ook komt er naast het bekende 78 kWh accupakket ook een kleiner pakket met een capaciteit van 63 kWh beschikbaar.

Momenteel ben je voor de elektrische Polestar 2 minimaal €59.800 kwijt. Daar krijg je een vierwielaangedreven elektrische fastback voor met een 408 pk en 600 Nm sterke aandrijflijn. Die Polestar 2 perst zo’n 470 elektrische kilometers uit z’n 78 kWh grote accupakket. Goed nieuws voor wie ook aan een minder krachtige EV voldoende heeft. AutoWeek kan namelijk exclusief melden dat de elektrische Polestar 2 beschikbaar komt in twee nieuwe versies met voorwielaandrijving. We hebben zelfs al indicatieprijzen. Let wel, alle genoemde technische specificaties en prijzen zijn nog voorlopige cijfers, het kan zijn dat de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *