Perodua Ativa: meer dan een wisseltruc

Perodua Ativa: meer dan een wisseltruc

De Daihatsu Rocky is er nu ook als Perodua Ativa, een auto die eigenlijk interessanter is dan je in eerste instantie zou vermoeden!

Althans, op papier. De Daihatsu Rocky gaat namelijk straks ook als Perodua Ativa door het leven. Perodua is een Maleisische fabrikant die in ons hoekje van de wereld totaal onbekend is. Toch is het de grootste autobouwer van het Aziatische land. Het schroeft jaarlijks zo’n 250.000 auto’s in elkaar, wat het groter maakt dan het hier wellicht iets bekendere Proton. Perodua is een fabrikant waarin onder meer Daihatsu en Mitsubishi aandelen hebben, al is het belang van Daihatsu met twintig procent behoorlijk fors. Het is dan ook

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy