Opel Vivaro Life als Crosscamp Lite

Opel Vivaro Life als Crosscamp Lite

Opel introduceert een nieuwe kampeerversie van de Vivaro life, de Crosscamp Lite. Net iets minder compleet dan de Crosscamp Flex, maar wél met buitenkeuken!

Sinds vorig jaar kon je in Duitsland al bij Opel aankloppen voor de Zafira Life Crosscamp Flex, een tot kampeerauto omgebouwde Zafira Life met onder meer een vast keukenblok. Die door Crosscamp, een merk van de Hymer Group, onder handen genomen Zafira Life Crosscamp Flex krijgt nu een light broertje in de vorm van de Crosscamp Lite.
Vanbuiten is hij nauwelijks van zijn Flex-broer te onderscheiden. Ook deze kampeerversie heeft twee schuifdeuren en een groot hefdak. Toch zijn er verschillen, maar die zitten hem vooral in het interieur. Zo heeft de Crosscamp Lite geen vast keukenblok en is …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy