Honda introduceert Sensing Elite op Legend

Honda introduceert Sensing Elite op Legend

Honda introduceert een nieuwe, uitgebreidere versie van Honda Sensing. De nieuwe variant heet Sensing Elite en omvat onder meer een semi-autonoom rijsysteem. De in Nederland niet leverbare actuele Legend is de eerste auto die van Honda Sensing Elite profiteert.

Honda Sensing is de naam die de Japanse fabrikant momenteel toepast op zijn pakket passieve- en actieve veiligheidssystemen. Het omvat al Cross Traffic Monitor, verkeersbordherkenning, slimme cruisecontrol en Road Departure Mitigation. Honda introduceert op zijn vlaggenschip Legend nu Sensing Elite, een uitgebreide variant dat de Legend in Japan tot de eerste auto maakt wiens semi-autonome rijtechniek (niveau 3) door de Japanse autoriteiten wordt erkend.
Honda Sensing Elite omvat namelijk onder meer …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy