Bentley Continental geëlektrificeerd door Lunaz

Bentley Continental geëlektrificeerd door Lunaz

Na elektrische versies van de klassieke Rolls-Royces en de oer-Range Rover introduceert de Britse firma Lunaz nu een elektrische conversie van de klassieke Bentley Continental. De ombouw wordt beschikbaar voor meerdere carrosserievarianten.

Lunaz is er met de naar EV omgebouwde Bentley Continental eerder bij dan Bentley zelf. Het eerste volledig elektrische model van de Britse fabrikant laat namelijk nog tot 2025 op zich wachten. Tot het zover is kunnen klanten die in de markt zijn voor een elektrische Bentley zich wenden tot Lunaz. Het bedrijf voert de elektrische conversie uit op de klassieke modellen Continental S1, S2 en S3, gebouwd tussen 1955 en 1965. Zowel de coupé als de sedan kan desgewenst een elektrische harttransplantatie krijgen. Hiervoor worden de oldtimers compleet gerestaureerd en vanaf de basis opnieuw …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *