Porsche Taycan Cross Turismo al te zien

Porsche Taycan Cross Turismo al te zien

Porsche presenteert donderdag de Taycan Cross Turismo. Helaas voor de Duitsers zijn inmiddels echter al twee foto’s opgedoken waarop de ruimere Taycan goed te zien is.

Hoe de foto’s van de Taycan Cross Turismo op het internet gekomen zijn, is niet helemaal duidelijk. Wij kwamen ze tegen op Instagram en het lijkt erop dat ze bij AutoBild vandaan komen. Eén ding lijdt in ieder geval geen twijfel: dit is echt de Taycan Cross Turismo. Zoals goed te zien is, volgt de Cross Turismo onder de raamlijn grotendeels het lijnenspel van de reguliere Taycan, maar daarboven loopt de koets hoger door en dat maakt het een heuse stationwagen-achtige. De achterklep verschaft toegang tot een bagageruimte die ongetwijfeld de 366 liter inhoud van de gewone Taycan ruim overtreft. Verder staat de auto wat hoger op …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy