Parkeerwekker in beroep tegen verbod

Parkeerwekker in beroep tegen verbod

De onderneming achter de parkeerapp Parkeerwekker heeft hoger beroep aangetekend tegen het verbod op deze app in Amsterdam.

In een kort geding dat door de gemeente Amsterdam was aangespannen, verbood de voorzieningenrechter een maand geleden het gebruik van Parkeerwekker in Amsterdam. Volgens de uitspraak zet Parkeerwekker aan tot ‘onrechtmatige gedragingen’, zoals het niet betalen van de verschuldigde parkeerkosten. Parkeerwekker maakt gebruik van dashcams die gekoppeld worden aan een platform dat videobeelden uitleest. Wie een berichtje krijgt van de app dat er een scanauto door de straat rijdt, heeft vijf minuten de tijd om de parkeerkosten te betalen en een boete te ontlopen. Per ontvangen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy