Officieel: Toyota Aygo krijgt opvolger

Officieel: Toyota Aygo krijgt opvolger

Toyota kondigt de komst aan van een nieuwe Toyota Aygo. Althans, de Aygo krijgt een opvolger. Gewoon, met een benzinemotor, het wordt dus geen EV.

De huidige generatie Toyota Aygo stamt uit 2014 en is daarmee na de Toyota Land Cruiser (Prado) het oudste model dat het merk in Nederland aanbiedt. goed nieuws: de Aygo krijgt een opvolger! Het feit dat Toyota spreekt over “[…] een nieuw A-segmentmodel dat de succesvolle Aygo opvolgt” wijst er sterk op dat de nieuwkomer géén Aygo gaat heten.
De nieuwe Toyota Aygo komt op het GA-B-platform te staan, een basis die Toyota al toepast onder de nieuwe Yaris en de Yaris Cross die later dit jaar op de markt komt. De Aygo-opvolger krijgt overigens geen Citroën C1 en Peugeot 108 meer naast zich als broertjes en zusjes, Toyota stort zich namelijk zélf op de ontwikkeling van ‘de nieuwe Aygo’. Is …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy