Nieuwe Kia Niro voor het eerst te zien

Nieuwe Kia Niro voor het eerst te zien

Gesnapt: de volledig nieuwe Kia Niro. Ook Kia is eigenwijs en geeft de nieuwe Niro een uitgesproken design. Komt ook weer als elektrische e-Niro.

Kia stelde de huidige Niro in 2016 aan de wereld voor. De enigszins op de excentriek vormgegeven Niro Concept van 2013 geïnspireerde cross-over was aanvankelijk alleen als Hybrid en als Plug-in Hybrid verkrijgbaar, maar kreeg in 2018 gezelschap van de volledig elektrische e-Niro. Hoewel de e-Niro dus pas enkele jaren jong is, werkt Kia al hard aan een opvolger.
De nieuwe Niro komt, in tegenstelling tot wat je wellicht zou verwachten, niet puur en alleen als e-Niro op de markt. Het ingepakte testmodel op deze foto’s heeft namelijk gewoon een uitlaatpijpje onderaan zijn achterkant. Dat wijst er …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy