Mercedes-AMG E Performance: beresterke plug-ins

Mercedes-AMG E Performance: beresterke plug-ins

Dat Mercedes-AMG deels elektrische aandrijflijnen gaat gebruiken voor haar sportieve auto’s, is geen geheim meer. Nu is er wat meer over bekend.

Mercedes-AMG ontkomt vanwege het alsmaar zakkende ‘CO2-plafond’ ook niet aan elektrificatie, maar maakt van de nood een deugd. Het heeft voor een belangrijk deel dankzij haar Formule 1-team kennis in huis gehaald over het optimaal benutten van elektrokracht voor buitenissige prestaties. Het gaat tot uiting komen in ‘E Performance’, een nieuw label waaronder Mercedes-AMG haar plug-in hybride krachtpatsers schaart. De Mercedes-AMG GT 4-Door, die we op deze nieuwe foto’s zien, bijt het spits af.
Het prototype, gehuld in een speciale E Performance-livery, is vrijwel zeker de Mercedes-AMG GT ’73’ 4-Door Coupé. Op die sportieve plug-in hybride blikte

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy