Ferrari LaFerrari-opvolger komt eraan

Ferrari LaFerrari-opvolger komt eraan

De Ferrari LaFerrari is al jaren uit productie, maar nu komt er eindelijk een vervolg aan. Ferrari test de nieuwe hypercar inmiddels op de openbare weg. 

Geduld is een schone zaak als het aankomt op de crème de la crème van Ferrari. Tussen het productie-einde van de F40 en het begin van de F50 zat drie jaar, tussen F50 en Enzo vijf jaar en tussen de Enzo en LaFerrari zelfs negen jaar. Hoe lang er precies tussen de LaFerrari en zijn opvolger zit, is nog even afwachten. De teller staat nu op drie jaar als we vanaf de laatste Aperta rekenen, 4,5 jaar vanaf de laatste gesloten LaFerrari. Dat er een vervolg komt, is in ieder geval een gegeven. In 2017 beloofde Ferrari dat zijn nieuwste topmodel ‘nog tussen de drie en vijf jaar’ op zich zou laten …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy