Elektrische Mercedes-Benz EQE komt in september

Elektrische Mercedes-Benz EQE komt in september

De elektrische Mercedes-Benz EQE beleeft zijn debuut al in september tijdens de IAA. Met de EQE richt Mercedes z’n pijlen op de Tesla Model S en Taycan.

Mercedes-Benz heeft de reserveringslijsten van de op stapel staande EQS al op tafel liggen, maar er zit dit jaar meer EV-nieuws van Mercedes-Benz in het vat. De elektrische EQS krijgt onder meer de kleinere EQE onder zich, een auto die je in feite moet zien als het elektrische equivalent van de E-klasse. Op basis van uitspraken van niemand minder dan Mercedes-CEO Ola Kallenius schrijft Automotive News dat de EQE zijn publieksdebuut in september beleeft tijdens de IAA die dit jaar

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *