Aptera’s eerste reeks zonnecelauto’s uitverkocht

Aptera's eerste reeks zonnecelauto's uitverkocht

Aptera maakte vorig jaar een doorstart en wil dit jaar haar eerste zonnecelauto’s aan de man brengen. Er is kennelijk veel animo, want de eerste reeks geplande exemplaren is al verkocht.

De interesse voor de eerste 330 beschikbare auto’s was volgens de Washington Post enorm. meer dan 7.500 klanten hebben een bestelling geplaatst. De interesse werd ongetwijfeld gewekt door de specificaties van deze uiterst efficiënte elektrische auto. De tweezitter haalt volgens Aptera een snelheid van 177 km/h en accelereert van 0-100 km/u in minder dan vier seconden. Nog interessanter is hoe-ie volgens z’n makers met stroom omspringt. op een heldere, zonnige dag moeten de zonnecellen energie kunnen leveren voor een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy