Volvo blikt vooruit op meer elektrische auto’s

Volvo blikt vooruit op meer elektrische auto's

Volvo heeft een hoop nieuws in het vat zitten in de nabije toekomst. Niet alleen komt er uitbreiding van de ’40-serie’ maar er komen de komende jaren ook elektrisch aangedreven grotere modellen aan.

Dat Volvo een volledig elektrisch merk wil zijn in 2030, hangt natuurlijk samen met een forse uitbreiding van het elektrische aanbod ten opzichte van wat het merk nu heeft. Vandaag verwachten we nieuws rond de 40-serie, waarschijnlijk krijgt de XC40 er een volledig elektrische broer naast. Op bovenstaande foto zien we die vermoedelijk in de bovenste rij uiterst links. Dat die auto al ‘ingekleurd’ is, is waarschijnlijk het teken dat daar als eerste de aandacht op wordt gevestigd. Het is nog wat lastig te zien, maar het lijkt erop dat die auto in ieder geval een wat andere daklijn en achterkant krijgt dan we van de XC40 kennen.
In de middelste rij zien we vermoedelijk de 60-serie. Uiterst …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *