Plug-in hybride Cupra Formentor e-Hybrid in detail

Plug-in hybride Cupra Formentor e-Hybrid in detail

Vooralsnog is de Cupra Formentor met 310 pk sterke 2.0 TSI de enige motorversie waarmee je Cupra’s SUV in Nederland kunt krijgen. Vanaf april staan ook twee plug-in hybride versies van de Cupra Formentor op de Nederlandse prijslijst. Cupra tilt die Formentor e-Hybrid en Cupra Formentor VZ e-Hybrid nu op het digitale podium.

De Cupra Formentor 310 is met zijn 310 pk sterke 2.0 TSI een behoorlijk potente cross-over. Wie meer vermogen nodig denkt te hebben, kan op termijn kiezen voor de Cupra Formentor VZ5, met een 390 pk 2.5 vijfcilinder van Audi als krachtcentrale. Geen behoefte van enorme bergen pk’s, maar toch interesse in de Cupra Formentor? Wacht dan nog even tot april. Vanaf die maand staan namelijk ook twee plug-in …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy