Jaguar Land Rover schrapt twee EV’s ondanks enorme investering

Jaguar Land Rover schrapt twee EV's ondanks enorme investering

De elektrische toekomstplannen van Jaguar en Land Rover kennen één grote afwezige: de volledig elektrische Jaguar XJ. Dat blijkt echter niet de enige.

Jaguar Land Rover deed onlangs uit de doeken hoe het haar elektrische toekomst voor zich ziet. Jaguar wordt per 2025 al een puur elektrisch merk, bij Land Rover gaat de overgang naar elektrische aandrijving wat rustiger. Een opvallend gegeven uit de verklaring van het concern was dat een volledig elektrische Jaguar XJ niet langer deel van het geplande modellengamma uitmaakt. De ‘naam blijft behouden’, maar Jaguar ‘heroverweegt de toekomst’ ervan. Concreet betekent het dat er al wel plannen lagen, maar …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy