Dit lees je in AutoWeek 9

Dit lees je in AutoWeek 9

AutoWeek 9 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?

Wie liever naar gebruikte auto’s kijkt dan splinternieuwe, komt in AutoWeek 9 prima aan z’n trekken. We hebben natuurlijk weer de gebruikelijke occasionrubrieken, maar daarnaast zijn er ook twee interessante occasiontests. Om te beginnen kijken we naar twee jonge gebruikte Subaru’s. Omdat nieuwe Subaru’s door de bpm-wetgeving uit de markt zijn geprijsd, gooien de Japanners het over een andere boeg. Door heel Europa worden ze ingezet door het eigen personeel. Met maximaal 20.000 kilometer op de teller en een jaar ervaring worden de  Subaru’s weer teruggehaald en aangeboden als jonge occasions. Dat scheelt een flinke smak op de belasting en de prijs ziet er één keer veel gunstiger uit. We …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy