Car of the Year: vijf opvallende vorige winnaars

Car of the Year: vijf opvallende vorige winnaars

De Toyota Yaris werd deze week uitgeroepen tot Car of the Year van 2021. Al sinds 1964 krijgt ieder jaar een andere auto dit predicaat. Tijd om eens te kijken welke opvallende modellen die eer eerder ten deel viel.

Voor de tweede keer in de geschiedenis van de Car of the Year-verkiezingen is de Toyota Yaris uitgeroepen tot winnaar. Dat gebeurde namelijk ook al eens in 2000, bij de eerste generatie. Hoewel vast niet iedereen het had verwacht, is de Yaris natuurlijk geen heel opmerkelijke winnaar. In het verleden kwamen er echter auto’s als eerste aan de eindstreep bij COTY waarvan je met terugwerkende kracht wél kunt stellen dat het bijzonder was.
NSU RO 80 (1968) We gaan gewoon chronologisch te werk en dan is sinds de eerste editie van Car of the Year in 1964 de NSU Ro 80 toch de eerste echt opvallende …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy