Bevestigd: Volvo volledig elektrisch in 2030

Bevestigd: Volvo volledig elektrisch in 2030

In december konden we al melden dat Volvo vanaf 2030 alleen nog maar elektrische auto’s wil leveren. Die voorzichtige doelstelling wordt nu officieel onderstreept. Men laat er geen gras over groeien: later vandaag wordt een nieuw elektrisch model onthuld!

In december kwam het nieuws reeds van Volvo zelf, al verbond het merk er toen nog geen officiële beloftes aan. Destijds ging het ‘slechts’ om een opmerking van CEO Hakan Samuelsson, die stelde ‘verrast’ te zijn als Volvo binnen de komende tien jaar niet volledig elektrisch wordt.
2030 wordt nu officieel bevestigd als het jaar waarin het gamma uiterlijk helemaal elektrisch moet zijn. Volvo laat er geen twijfel over bestaan: “Tegen die tijd willen we alleen nog maar volledig elektrische auto’s verkopen en moet iedere auto met een verbrandingsmotor definitief zijn uitgefaseerd, …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy