Wuling Mini EV absolute verkooptopper in China

Wuling Mini EV absolute verkooptopper in China

De Wuling HuongGuang Mini EV verkoopt als een dolle in het land waar-ie vandaan komt: China. De auto is daar 2021 begonnen met verkoopcijfers waar andere elektrische modellen in China alleen van kunnen dromen.

De definitieve verkoopcijfers voor China van februari zijn nog niet binnen, maar het lijdt haast geen twijfel dat de Wuling Mini EV ook afgelopen maand weer de BEV-verkooplijsten aanvoerde. Al sinds oktober heeft de piepkleine elektrische auto de touwtjes stevig in handen op de koppositie. Uit cijfers van EV Sales Blog blijkt dat er in januari van dit jaar maar liefst 36.762 van verkocht zijn. Nog wat meer dan in de vorige recordmaand, november. De Wuling is niet aan te slepen en dat blijkt ook wel als we ‘m vergelijken …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy