Volkswagen schetst ID3 Cabrio

Volkswagen schetst ID3 Cabrio

Komt er een Volkswagen ID3 Cabrio? Het zou zomaar kunnen, Volkswagen schetst de auto alvast. Mogelijk een van de eerste elektrische cabrio’s!

Volkswagen is achter de digitale tekentafel gedoken en heeft daar designschetsen van een wel heel opmerkelijk model gefabriceerd. Wolfsburg laat zeer verrassend tekeningen zien van een ID3 Cabrio. Wie wel interesse heeft in een elektrische cabriolet, hoeft nog niet direct de portemonnee te trekken. Volkswagen schrijft namelijk dat het “het idee van een ID3 Cabrio aantrekkelijk vindt” maar dat het nog nadenkt over “hoe een dergelijk concept werkelijkheid kan worden”. Officieel dienen de schetsen om de meningen van de consument te peilen. Kijk echter niet gek op als Volkswagen op termijn daadwerkelijk het dak van de elektrische ID3 knipt.
Volkswagen heeft een tijd gekend waarin het om de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy