Volkswagen ID Buzz als eerste autonoom op weg

Volkswagen ID Buzz als eerste autonoom op weg

Volkswagen bereidt zich voor op de verkoop van autonome voertuigen in de nabije toekomst. De ID Buzz, de volledig elektrische retro-personenbus, bijt het spits af. Zowel met tests als uiteindelijk in de praktijk.

Volkswagen werkt momenteel met twee projecten aan autonoom rijden. Enerzijds is er Car.Software dat werkt aan autonoom rijden voor de personenauto’s van de Volkswagen Group, anderzijds is er Argo AI, dat bij VW’s commerciële voertuigendivisie hoort. Argo maakt zich nu klaar voor praktijktests met de ID Buzz. Die kennen we – in conceptvorm – als personenversie én bestelversie en is volgens Volkswagen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *