Toyota Yaris is de Auto van het Jaar 2021

Toyota Yaris is de Auto van het Jaar 2021

De Toyota Yaris is de Auto van het Jaar 2021. De Yaris houdt onder meer de Cupra Formentor en de Volkswagen ID.3 achter zich.

In totaal maakten 29 auto’s kans op de titel Auto van het Jaar 2021, al was het voor het gros van die auto’s al enige tijd niet zo spannend meer. De 59 koppen tellende jury van de jaarlijkse Auto van het Jaar-verkiezing streepte begin dit jaar al 21 modellen van de kandidatenlijst, waarna een short-list met zeven modellen overbleef. Van die zeven modellen is de Toyota Yaris nu verkozen tot Auto van het Jaar 2021.
De Toyota Yaris sleepte uiteindelijk 266-punten binnen en bleef daarmee z’n tegenspelers voor. De zes finalisten die in de Toyota Yaris hun meerdere moeten erkennen zijn de Citroën C4, de nieuwe Fiat 500, de Skoda Octavia, de Volkswagen ID3, de Cupra Formentor en de Land Rover …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy